Тепло наче подали, рахунки прийдуть, а в квартирах холодно – Марцінків про ситуацію довкола «СТЕКу»

В Івано-Франківську склалася критична ситуація з теплопостачанням, про це на оперативній нараді заявив міський голова Руслан Марцінків.

«Проблеми є кожного року, але цьогоріч підприємства самі себе перевершили. Адже я кожного дня отримую інформацію про те, де у місті холодні батареї. Тож смішно чути, коли керівники підприємств запевняють, що немає скарг й всюди тепло. Скарг немає, бо телефони або відключені, або їх не підіймають. Це неприпустимо», - відзначив міський голова.

За його словами, треба терміново вирішувати ситуацію з теплопостачанням, доки на вулиці ще плюсова температура.

«Критична ситуація зі СТЕКом. Адже тепло наче й подали, рахунки прийдуть, а в квартирах холодно. А все тому, що їм байдуже на людей. Одні олігархи боргують гроші іншим олігархам, бо "намахали" один одного. А страждають та мерзнуть франківці. Ми не будемо залежні, наступного року заберемо всі райони на баланс міста», - заявив Марцінків.

Нагадаємо, підприємство СТЕК має проблеми із отриманням лімітів на газ. Міський голова Руслан Марцінків, аби вирішити ситуацію, запропонував здати котельню на Індустріальній в оренду місту.

 



Леся, 31.10.2017 09:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини