Хто не з нами, той проти нас. Між Порошенком і Аваком давно тліє неприязнь – громадський активіст

Між президентом Петром Порошенком та міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим давно тліє неприязнь, яку все важче стає приховувати. Про це в коментарі «Малакаві» сказав громадський активіст Михайло Андрійович.

«Ймовірно, закулісні інтриги саме нині загострилися - тому ситуацію з Аваковим-молодшим можна віднести до категорії «показово-процесуальних». Щоб іншим було за приклад!» - відзначив Андрійович.

За його словами, слідчі дії що є складовою розслідування так званої «справи Чеботаря» - з ряду багатьох інших фінансових зловживань порушень в закупівлі амуніції для нацполіції, націгвардії та інших силових структур.

«Згодіться, порівняно із золотими злиткам, діамантами та бурштином , Аваков-молодший із своїм бізнесом на «рюкзаках» виглядає скромним «мішочником». В той же час, стає зрозуміло, що Петро Порошенко в такий спосіб дає зрозуміти оточенню - хто не з ним – той проти нього», - додав Андрійович.

Нагадаємо, 31 жовтня працівники НАБУ прийшли з обшуками до сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра. За інформацією Іллі Киви, під час обшуку нічого не знайшли, проте Олександра Авакова затримали. 

За інформацією колишнього заступника голови ГПУ Давида Сакварелідзе, Аваков кинув на захист свого сина полк поліції.

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко вважає, що сина Авакова «взяли в заручники», триває боротьба за владу.

Леся, 01.11.2017 09:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини