Сина Авакова взяли в заручники. Це боротьба за владу - Ляшко

Сина голови МВС Арсена Авакова Олександра взяли в заручники, про це написав у Фейсбуці лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко.

«Взяття в заручники сина Арсена Авакова - це не боротьба з корупцією, а боротьба за владу! Президент Порошенко намагається монополізувати свій вплив на силові структури, тому для нього важливо дискредитувати і збити єдиного не підконтрольного міністра. У цій грі йому допомагає повністю контрольований глава САП Назар Холодницький, який незаслужено отримав від Порошенка генеральські погони і звання Заслуженого юриста і перетворив САП і НАБУ у знаряддя політичної боротьби», - відзначив Ляшко.

За його словами, суспільство вимагає реальної боротьби з корупцією, а не її імітації.

«Реальна боротьба з корупцією - це закони про імпічмент Президента і ТСК, зміна виборчого законодавства і ЦВК, заміна всіх суддів і прокурорів, баланс гілок влади, викорінення бідності і сировинної залежності. Усе інше - наглий обман українців», - додав Ляшко.

Нагадаємо, 31 жовтня працівники НАБУ прийшли з обшуками до сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра. За інформацією Іллі Киви, під час обшуку нічого не знайшли, проте Олександра Авакова затримали. 

За інформацією колишнього заступника голови ГПУ Давида Сакварелідзе, Аваков кинув на захист свого сина полк поліції.

Леся, 31.10.2017 21:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини