Часті навчання та тренування дають хороші результати – рятувальники поспілкувалися із учнями школи №24

11 жовтня рятувальники побували в загальноосвітній школі № 24 м.Івано-Франківська, щоб поспілкуватися з учнями на тему дотримання правил безпеки життєдіяльності під час виникнення різних надзвичайних ситуацій, повідомляє прес-служба ДСНС в Івано-Франківській області.

«Спочатку працівники Служби порятунку перевірили як діє учнівський та педагогічний склад у випадку звучання сирени, яка означає негайну евакуацію. Коли прозвучала сирена, всі діти та їх вчителі спрацювали оперативно, без паніки і у відповідний час вийшли з приміщення та вишикувались на фасаді школи. Як бачимо, часті навчання та тренування дають хороші результати.
Після навчальної евакуації в актовій залі зібралося чимало слухачів, яким було цікаво поспілкуватися з рятувальниками. Учням довели статистику пожеж, нагадали правила безпечної поведінки в побуті та під час відпочинку, а також розповіли як діяти у випадку знаходження вибухонебезпечних або інших підозрілих предметів. З захопленням діти слухали розповідь про вогнегасники, дехто навіть мав змогу випробувати один із них»,
- сказано в повідомленні.

Леся, 11.10.2017 16:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини