Виявляться, нацбезпеці та обороні України загрожують люди, які у Грузії борються з режимом ставленика Путіна – нардеп

Параноя президента Петра Порошенка   перед акцією 17 жовтня загострюється, про це заявив нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко. Так він прокоментував заборону на в’їзд в Україну грузинському парламентарю Кобі Накопії.

«Виявляється, відтепер національній безпеці та обороні України загрожують люди, які борються в Грузії з режимом ставленика Путіна – Іванішвілі», - відзначив нардеп.

За його словами, Накопія повернувся до Грузії. При цьому, він був шокований «гостинністю» і поведінкою української влади, адже він є великим другом України і тією людиною, яка допомагала боротися на боці демократичних сил, в тому числі за незалежність України, додав нардеп.

«Мені дуже соромно за українську владу! За останні місяці вона, окрім відсутності будь-яких реформ, незаконно позбавляє громадянства, в ручному режимі зупиняє потяги за кордоном, влаштовує судові репресії проти опозиційних активістів, а тепер ще й забороняє в’їзд друзям України без будь-якого пояснення причин. Нагадаю, що напередодні Революції Гідності Янукович вже забороняв в’їзд Накопії в Україну. Наразі чергова заборона, тепер вже від іншого боягуза – Порошенка. Але ці заборони дуже погано закінчуються для влади», - відзначив народний депутат.

Леся, 16.10.2017 12:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини