Евакуація журналістів – це репетиція із проведення закритого засідання - нардеп

Евакуація журналістів і помічників нардепів з причини "замінування" - репетиція як провести закрите засідання для ухвалення антинародних рішень!

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Віталій Купрій.

«Сьогодні зранку за викликом слідчого я був у прокуратурі на допиті, тому не встиг вчасно потрапити в будівлю Верховної Ради на вул. Грушевського, 5. Яке ж було моє здивування коли на вході у підземному переході накопичилась черга людей, яких зупинила охорона. Я зупинився і почав слухати.

Охоронець повідомив, що ВР замінована. Всі журналісти та помічники нардепів видалені з зали. Депутатів чомусь залишили. Після цього один з присутніх, який все ж таки хотів потрапити всередину, подзвонив комусь чим "переконав" охоронця впустити декілька людей. Потім підійшов я і пред'явив своє посвідчення. Мене пропустили беззаперечно. Я так розумію, за думкою охорони, депутатський імунітет мав захистити мене від осколків та уламків можливого вибуху. Або вони вирішили, що якщо вибухне, так нехай побільше депутатів поляже в залі.

Якщо подивитись на цю ситуацію серйозно, то можна зробити невтішні висновки. Евакуація журналістів і помічників нардепів з причини "замінування" може бути репетицією того, як провести по суті закрите засідання ВР для ухвалення антинародних рішень», - вважає нардеп.

Леся, 26.11.2015 17:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини