Адміністрація Президента за кошти платників податків проводить кастинг кандидатів у депутати від «Солідарності» - нардеп

Адміністрація Президента за кошти платників податків проводить кастинг кандидатів у депутати від «Солідарності».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Віталій Купрій.

«Всі ми пам’ятаємо як на 205-му виборчому окрузі в Чернігові Порошенко використовував адміністративний ресурс для забезпечення перемоги свого кандидата. Зрозуміло, що чисельні поїздки в округ чиновників, організація виборчого процесу проводились в робочий час і за бюджетні гроші. Тепер маємо продовження.

Місцеві осередки президентської партії «Солідарність» отрималивказівку підготувати списки кандидатів на майбутніх місцевих виборах для погодження в Адміністрації Президента. Листи з відповідним розпорядженням можна знайти в акаунтах функціонерів «Солідарності» у соцмережах.

Так, голова Києво-Святошинської районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олександр Тигов просить керівників первинних осередків партії скласти списки «особистостей, які користуються повагою і авторитетом серед виборців», та передати їх на узгодження в Адміністрацію Президента. Перелік складається з розрахунку 50% (17 осіб) «згідно кількісного складу місцевих рад».

Вочевидь ганебна практика підтримки на плаву власних політичних проектів за рахунок народу сподобалась президентській команді. Тепер вони вирішили відкласти в сторону державні справи щоб спробувати утриматись при владі корупційним шляхом. Нікого не турбують реформи, війна, жалюгідно низький стан заробітних плат та пенсій. Все! «Райком закрылся – все ушли на выборы!» - написав Купрій.

Леся, 02.09.2015 12:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини