Монтян оцінила свідчення громадського активіста Тараса Дем`яніва у суді

У суді, 29 квітня, під час розгляду справи блогера Руслана Коцаби, якого обвинувачують у держзраді, заслухали свідків.

Так, одним із свідків виступив Тарас Дем`янів, громадський активіст, котрий і звернувся із заявою у прокуратуру, щоб ті дали належну оцінку діям Коцаби. (Тоді журналіст написав відеозвернення до президента з твердженням, що особисто він відмовляється від мобілізації).

Оцінку відповідям Тараса Дем`яніва дала адвокатка Коцаби Тетяна Монтян у своєму блозі.

"Він розповів, що бачив відеозвернення і тому звернувся до правоохоронців, аби вони дали належну оцінку цьому відео. Мовляв, триває війна, агресор наступає, тож це звернення свідка дуже  здивувало. Я запитала стукача, чому він сам не поїхав у АТО, і припустила, що це саме на нього вплинула заява "не йти на мобілізацію", тобто, наразі він є єдиним "постраждалим" від заяви підсудного.   А Руслан додав: "Ти камуфляж не знімаєш рік…", - коментує адвокатеса.

У відео, наведеному нижче, чітко чути як вона запитує у свідка "хто агресор?". Таке запитання Монтян пояснила наступним:

"Якісь скажені глядачі волали щось на кшталт "Що ти мелеш, Монтян, то це що - Україна агресор?!" Тобто, упороті патологічно нездатні зрозуміти, що ті виродки, яких вони привели до влади на Майдані і які зараз женуть їх на бійню - навіть
і не подумали хоча б "для прілічія" денонсувати угоду з Росією про співробітництво у військовій галузі!"




Леся, 04.05.2015 16:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини