Сьогодні судове засідання щодо забудови зеленої зони довкола озера

Сьогодні в суді Івано-Франківська має відбутися засідання щодо питання зеленої зони біля озера. Проте прес-служба міського голови не повідомила про подію журналістів та активістів.

«Цікаво, а чому прес-служба міського голови не повідомляє громаду міста про важливе судове засідання? Чи міській владі підтримки не потрібно? Кажуть засідання відбудеться о 15.30 в міському суді Івано-Франківська», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці Тарас Случик.

Проте за словами прес-секретаря міського голови Наталії Вінничук, вона і не мала повідомляти, мовляв, анонси в суді, то не її компетенція.

«Тому що за такі події відповідає прес-служба суду і мені в їхні справи, їхні події на їх території втручатись некоректно», - каже Наталія Вінничук.

Разом з тим у суду інша позиція.

«Повідомляти громадськість про справу в суді має повне права сторона позову, Ви зовсім не порушуєте повноваження прес-секретаря суду. Все що необхідно, суд зробив, список призначених справ автоматично програма витягує на сайт суду», - каже Людмила Безусова-Попович, головний спеціаліст із зв'язків з громадськістю Апеляційного суду Івано-Франківської області. 

У свою чергу депутат міської ради Андрій Корнієнко цікавиться, чи знали про судове засідання члени комісії по озеру.

«Цікаво, чи для членів новоствореної комісії по озеру ця інформація була доведена? Чи комісія вже потім буде розглядати результати судового рішення? Агов, члени комісії, ви ж будете в повному складі в суді сьогодні?», - відзначив Корнієнко.

 

Леся, 29.04.2015 11:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини