Франківські чиновники ненавидять зелений колір, він викликає у них спазми - політик

Читаю на сайті міської ради результати Конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.  Читаю і ридаю. Наше ОСББ «Пилипа Орлика 8», яке теж долучалося до участі в згаданому Конкурсі пролетіло як фанера! Чому? Як так, задаю собі питання і тут же бачу однозначну відповідь! 

Пише на своїй сторінці у Фейсбуці депутат міської ради Андрій Корнієнко.

«То є виключно моя вина, бо називаючи свій проект, я допустив фатальну помилку, назвавши його «ЗЕЛЕНИЙ ДВІР». Зелений! Це фіаско! Я достеменно не знаю чому, чи то внаслідок невдалого чаювання, чи то психологічні травми з дитинства, але наші можновладці мають якусь паталогічну ненависть до всього зеленого! Мені часом видається, що зелений колір на карті міста в них викликає спазми в організмі, тому треба негайно той колір ліквідовувати. Я помітив, що жоден депутат міськради не їздить на машині зеленого кольору, не носить зеленої краватки і принципово не вживає абсент.) От і виникають, теми забудованого озера, берегів річки Бистриця, знищення красивих лип по вулиці Шевченка, будівництво в парках та скверах і так далі. І тут я зі свої проектом! Дерев і кущів бачте йому захотілося в центрі міста! Яка зухвалість! Ми ж стільки часу і людських грошей витратили, щоб все закатати в асфальт, а йому зелені захотілося. Не буде цього! Сказали, так і порішили», - пише Корнієнко.

За його словами ОСББ «Пилипа Орлика 8» відмовили в реалізації проекту, який передбачав висадку значної кількості кущів та дерев в межах нашої прибудинкової території, розташованої серед високих новобудов мікрорайону Пилипа Орлика– Бельведерської. 

«Бетон, асфальт і арматура – от справжні ідоли наших чиновників! І допоки такі люди будуть витрачати наші з вами кошти, нема чого сподіватися на «вільні озера» чи «врятовані парки». В них мозок заточений в іншу сторону. До речі, іншому ОСББ кошти на встановлення бруківки в дворі дали, а нам для того щоб росли квіти та дерева – ні. Парадокс?» - каже Корнієнко.

Більше того, політик припускає, що конкурс міг відбутися не прозоро.

«Перед конкурсом колеги з інших ОСББ запитували мене чи я ходив до когось і домовлявся про перемогу, бо вони вже за себе попросили, на що я відповідав, що цей конкурс є для мене своєрідним тестом для міської влади на чесність та справедливість. Я абсолютно чітко виконав усі умови конкурсу по написанню проекту, висвітлив проблему та наголосив на її актуальності, зробив розрахунки та надав усі необхідні документи вчасно та в повному обсязі. Проект відхилено. Напевно, все ж таки, для перемоги потрібно було йти і з кимсь домовлятися. Хто-зна», - каже Корнієнко.

Леся, 29.04.2015 08:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини