Монтян використовує суд над Коцабою для свого політичного піару

Адвокат журналіста Руслана Коцаби Тетяна Монтян використовує його справу для власного піару. І насправді вона сама мала би сидіти на лаві підсудних.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Роман Реведжук, голова правління ГО «Всеукраїнська громадська ініціатива «Справедливі патріоти».

«Ну давайте будемо чесними самі перед собою в нас недосконале законодавство та при цьому за "бла-бла-бла" яке наговорив Руслан саджати на 15 років - абсурд. Було б більш правильно, якщо до нього б посадили Т. Монтян. Вона їздить в псевдореспубліку ДНР і наговорює на українців, обзиває та пригрожує в тому числі й мені в залі суду типу "Ви будете відповідати за те що влаштували Майдан" - кепкує з органів влади та відверто каже ніхто не пред’являє звинувачення з прокурорів.
Я вважаю і про це заявляв на суді, непотрібно висвітлювати часто ці суди, бо ними користуються Монтян і її подібні. Руслан повинен піти на смітник історії як журналіст і в цьому йому повинні допомогти якраз небайдужі до долі України журналісти. Ми боремось за незалежність 24 роки, але ми ніколи її не виборемо якщо такі як Монтян, набравши певної політичної ваги, будуть маніпулювати суспільною думкою, та використовувати її для свого піару. В результаті перемішувати праведне з грішним та дестабілізовувати ситуацію в країні своїми висловлюваннями.
Для неї сьогодні Коцаба завтра хтось інше - це як жувачка "орбіт" чи "дірол" чи ще якась інше, пережує освіжить рот і виплюне. Його суд використовує для себе, для свого політичного піару»,
- пише Реведжук.

За його словами, йому не шкода ні мами ні дружини Коцаби, але діток шкода, бо вони ж не розуміють до кінця куди занесло їх батька, вони й не будуть знати.

«Їм нав’яжуть історію про несправедливість влади чи ще когось, посіють в душу ненависть, а далі що? А далі ці діти ростимуть з ненавистю та злобою, замість того щоб породжувати любов та радість. 
Руслана випустять, це зрозуміло з настрою суддів, але мене непокоїть на яких умовах і яку роль зіграє Монтян далі. Адже я їй на суді ще повідомив, що я не режисер в "каламбур" її не зможу взяти на зйомки. А вона туди рветься і буде смішно коли за гроші своїх покровителів, які неабиякий вплив мають в українському політикумі, вони пройдуть до влади. Смішно буде коли Коцаба туди попаде і що тоді від них ми отримаємо нового. Коцаба був непоганим хлопцем, але вибрав собі неправильну лінію – ще й вигинає її не розуміючи для себе ризиків та небезпеки. 
Ми ж всі знаємо про сценарій зачистки, і повірте він ще незакінчений, а що тоді робитиме Руслан, тоді він залишиться сам, абсолютно один. Я ніколи не був сторонником фізичних розправ, але нажаль є люди котрі взялись за цю гру і гратимуть її до кінця. Мені шкода і Монтян хочу надіятись що це тільки мої припущення, адже людська смерть не коштує ніяких грошей - вона безцінна! Це може знати тільки той хто дивився в очі смерті, а дурак ніколи того не зрозуміє»,
- пише Реведжук.

Леся, 01.05.2015 13:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини