Дружина Коцаби каже, що грошову допомогу краще переказувати його адвокату - Тетяні Монтян

Уляна Коцаба, дружина франківського журналіста Руслана Коцаби, котрого звинувачують у держзраді, звернулася до людей, які пропонують їй допомогу, зокрема й матеріальну, пояснивши, чому не реагує на їх пропозиції.

"Хочу попросити вибачення у багатьох людей, котрі останнім часом пропонують мені матеріальну допомогу - за те, що її не приймаю і часто навіть не відповідаю на повідомлення у приват. Насправді, я дуже високо це ціную, але з багатьох причин вважаю, що єдино прийнятний для мене і для Руслана вид допомоги - це забезпечити участь адвокатів, яких вибрав сам Руслан", - пише на сторінці свого чоловіка Уляна Коцаба.

При цьому, вона сказала, що допомога все таки потрібна, але для оплати дороги адвокату Руслана. Адвокатом журналіста виступає скандальна юристка Тетяна Монтян.

"Судових засідань буде дуже багато і долати щоразу відстань з Києва до Івано-Франківська і назад - дороге задоволення. Гроші можна кинути на картку безпосередньо Тетяні Монтян - Приват № 5168 7555 0545 6638 або на мобільний № +380506763683", - повідомляє Уляна Коцаба.



Леся, 18.04.2015 20:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини