У Надвірній райорганізація Блоку Петра Порошенка - це колишні бютівці - громадський активіст

Громадський активіст, надвірнянець Михайло Андрійович розповів про новостворену організацію партії "Блоку Петра Порошенка".Він наголосив на тому, що більшість з них перейшли з "Блоку Юлії Тимошенко".

"У Надвірна створилася контора "Рога та копита". Великий махінатор власною присутністю Довбенко благословив створення районової організації ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ". Аналіз списків членів показує, що значна частка членів РР "Батьківщини" враз переметнулася в "пропрезидентську силу". Це викликає неабияку підозру на предмет того, що в такий спосіб "головний бютівець в районі " Писклинець хоче втриматися на плаву", - зазначає у Фейсбуку активіст.

Також, він прокоментував і нещодавні посадові призначення:

"Волошина Сергія Ярославовича обрано Головою Надвірнянської районної організації ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ" в Івано-Франківській області. Членами партійної районної ради обрано Олега Богдановича Антонюка (компанйон Волошина по рекламному бізнесу), Василя Васильовича Поповича (рідний брат "прорегіоналівського" депутата обларади Володимира Поповича) та Ярослава Володимировича Гундяка".

Леся, 19.04.2015 16:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини