Невідомі вчинили напад на будинок головного редактора ТРК «Надвірна»

У п’ятницю 13 вересня, на номер телерадіокомпанії «Надвірна» пролунав дзвінок. Невідома особа в наполегливій формі запропонувала головному редактору телерадіокомпанії не піднімати на телебаченні тему захоплення земель в урочищі «Городище» поблизу м. Надвірна на каналах ТРК «Надвірна» та ТРК «РАІ», інакше він жалкуватиме про свої дії.

17 вересня вночі, в будинку, де проживає головний редактор Всеволод Кисілевський, було розбито 2 вікна пляшками елітного алкоголю, одна з яких не розбилась та була вилучена працівниками міліції як речовий доказ. 

Під час нападу в будинку перебував журналіст з дружиною та трьохмісячний син, повідомляє Вест-інфо.

Питання про напад на журналіста було розглянуте на сесійному засіданні Надвірнянської міської ради та прийнято звернення  за підписами голів усіх депутатських фракцій Надвірнянської міської ради : ВО "Свобода" В.Гринішак, ВО "Батьківщина" Р.Мажак, ПП "Фронт змін" Б.Зеленчук, ПП "Партія регіонів" І.Дем'ячук, також депутати поставили зверненя на голосування та одноголосно його підтримали. 

Голові Надвірнянської РДА
п.Касіянчуку Ю.Б.

Прокурору Надвірнянського району 
п.Грицюку Н.П.

Начальнику Надвірнянського РВ УМВС
п.Чекмарьову Р.В.


                                                                 Депутатське звернення

Депутати Надвірнянської міської ради стурбовані нападом на житло журналіста комунального засобу інформації ТРК "Надвірна" Всеволода Кисілевського, який мав місце 17.09.2013 року, а також погрозами на його адресу у зв'язку з професійною діяльністю .
Просимо вжити необхідних заходів щодо виявлення злочинців та забезпечити  права журналіста.

Підтримано на черговій сесії міської ради 17.09.2013 року.

Леся, 17.09.2013 17:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини