Ми справді ще не Європа! Ми занадто великодушні і толерантні до своїх ворогів – Правий сектор про «смітникову люстрацію»

Багато коментарів та дописів, особливо з боку юристів, з приводу народної люстрації голови департаменту юстиції Івано-Франківської області Василя Кавацюка стверджують - це дикість, середньовіччя, із-за Правого Сектора Україна не потрапить у Європу і так далі. Це є повна нісенітниця!

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Правий сектор Івано-Франківська.

«Якраз якщо ми, мовчки спостерігаючи за реваншем сепаратистського оппо-блоку та повною бездіяльністю з боку тих, чиїм прямим обов’язком є всіляко протидіяти корупції та п’ятій колоні, дозволимо маріонеткам Путіна досягти мети, то чекає нас не Європа, а мутний союз, безнадія та повна окупація в недалекому майбутньому. Департамент юстиції показує в цьому питанні заангажованість та явно антиукраїнську позицію», - відзначають у місцевому ПС.

За їх словами, якщо б у Європі хтось збив на смерть пішохода, «відмазався і правоохоронні органи покрили б цей злочин, як у нас у випадку з регіоналом Володимиром Личуком, то вже палали б синім полум’ям і маєтки негідника і міліцейські відділки».

«Ні, ми справді ще не Європа! Ми занадто великодушні і толерантні до своїх ворогів! Нам ще вчитись і вчитись - відстоювати свою честь і гідність, боронити добробут наших сімей від ракової пухлини корупції, плекати добру славу України. І в тому, що ми ще не Європа і полягає дочасна безкарність мерзенного щурячого кодла кавацюків, мельників, личуків та іже з ними.. Слава Нації! Смерть ворогам!», - говорять у ПС.

Леся, 11.04.2015 16:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини