Закон «Про очищення влади» діє вибірково. Ми всі знаємо хто є хто, але чекаємо, що хтось назве за нас їхні прізвища, а самі чиновники думають, мене обмине – Лемчак

В суспільстві по-різному сприймають «смітникову люстрацію», яка відбулася в Івано-Франківську, коли до контейнера був вкинутий начальник ГУ юстиції Василь  Кавацюк.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав горищній заступник голови Богородчанської РДА Володимир Лемчак.

«Звичайно, якщо бути справедливим - це недемократично і незаконно. Будьмо чесними. В тому, що начальника ГУ юстиції везли в баці, винен він дуже мало, як і ті хто це робив. В цьому винна система, в якій ми всі живемо. Простий нарід хоче її зламати, а "панове" всіма методами утримати», - каже Лемчак.

За його словами, сьогодні повністю відсутнє розуміння верховенства права в Україні. А саме: все залишилося на старих місцях, правда, тільки люди в кріслах помінялись. Корупція процвітає, бездарні управлінці правлять(головне щоб був свій), вирішити можна все, головне знати тих, хто рішає, і мати на те засоби, каже експерт.

«Всі змирились з тими чиновниками,які порішали і залишились в теплих кріслах. Так звані люстратори продались ( може не всі, але більшість), ми всі спостерігаємо і чекаємо, що знову за нас хтось змінить нас самих.

Закон " Про очищення влади" діє вибірково. Непотрібних патріотів чи порядних усунули. Пристосуванців, чи хто поділився " чесно заробленими" лишили і таке можна писати хоч до ранку. 
Сьогодні не має політичної волі дійсно очиститись від корупціонерів. На місцях, особливо в таких малих областях, як Франківщина, ми всі знаємо хто є хто, але удавано чекаємо, що хтось назве за нас їхні прізвища, а самі чиновники думають, мене обмине. 
Тож думаймо панове: «чи буде діяти Закон, чи все таки громада сама буде приймати рішення?»,
- говорить Лемчак.

 

 

Леся, 11.04.2015 09:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини