Правий сектор вважає, що всі ті, хто підтримав «люстрованого» Кавацюка, підтримують «Опозиційний блок»

Правий сектор оприлюднив базовий текст заяви із приводу підтримки «люстрованого смітником» начальника Головного управління юстиції в Івано-Франківській області В.Кавацюка.

Базовий текст заяви оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці Андрій Подільський. Наводимого його повністю.

«Базовий текст для наступної заяви:

Особи та організації, які висловлюють підтримку голові Головного управління юстиції в Івано-Франківській області В.Кавацюку по факту "смітникової люстрації" своїм підписом: 

- декларують свою підтримку діяльності в області антиукраїнського "Опозиційного блоку" (Партії регіонів"), що несе загрозу державній безпеці України;

- заперечують норму ст. 37 Конституції України, яка забороняє "Утворення і діяльність політичних партій та громадських організацій, програмні цілі або дії яких спрямовані на ліквідацію незалежності України, зміну конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, підрив її безпеки, незаконне захоплення державної влади, пропаганду війни, насильства, на розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, посягання на права і свободи людини, здоров'я населення". Такі дії були вчинені представниками керівного складу "Опозиційного блоку" (Партії регіонів); 

- висловлюють підтримку діям Світлани Іванової - голови ОБ, яка організацією т.зв. телемосту "ЛНР - Івано-Франківськ ", спільно з Коцабою, провела спробу легітимізувати терористичне сепаратистське утворення про що було проінформовано правоохоронні органи та громадськість. 

При тому - Генеральною прокуратурою у співпраці зі Службою безпеки України розпочато кримінальне провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної організації) за фактами злочинної направленості дій представників так званих ЛНР і ДНР.

- підтримують особу, яка залишилася на посаді від часів режиму Януковича, порушуючи закон "Про очищення влади", та публічно на прохання громади відмовився написати заяву на звільнення.

- заперечують право на волевиявлення народу, гарантоване ст. 17 Конституції України, представники якого найбільше своїми діями спричинилися до повалення режиму Януковича, а нині беруть активну участь в обороні української держави!

Якщо не діє сила права - діятиме право сили!
Слава Україні!»

Леся, 10.04.2015 20:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини