«Смітникова люстрація» у Франківську: Зятя Яроша порівняли з Іудою і написали звернення до Арсена Авакова

Українці продовжують активно обговорювати тему «смітникової люстрації» в Івано-Франківську, коли представники обласного «Правого сектору» в рамках акції «Чистий четвер» кинули у смітник начальника обласного управління юстиції Василя Кавацюка.

Такий вчинок правосекторівців Роман Реведжук, голова ГО «Всеукраїнська громадська ініціатива «Справедливі патріоти», м’яко вважає недостойним. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Вибачте, але це не те за що я стояв на Майдані. Це не напрямок до Європейського майбутнього! Це недотримання людської моралі та зневага до пам'яті Ісуса Христа! Я вже не говорю, що за собою подібні дії несуть в кримінальному аспекті.  Я не знаю діяльності начальника юстиції, тай його в упор не знаю і не хочу, але з такими діями не змирюся ну хоч всріться!», - написав Реведжук.

За його словами, люстрацію потрібно проводити не у великий піст, окрім того, треба було надати громаді факти корупції Кавацюка, а також звернутися до Дмитра Яроша, який є нардепом, аби той звернувся із депутатським запитом щодо порушення кримінальної справи про корупційну діяльність даного чиновника.

«В чистий четвер Юда продав після вечері Ісуса, а сьогодні "зятьЯроша" вчерговий раз продав чорту лисому, надію адекватних людей на побудову правової європейської України! В мене запитання незакрите, чи були там правоохоронці, якщо були то чому не зупинили беззаконня?!», - говорить Реведжук.

Більше того, Реведжук написав звернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова із приводу «смітником люстрації». Текст звернення надаємо повністю.

Міністру МВС
Авакову А.С.
Від громадянина України, який виходив на майдан за перезавантаження влади.
Романа Реведжук

Повідомлення

Шановний Арсене Борисовичу! 
Я дуже стурбований вчораншньою ситуацією, діяльністю організації Правого Сектору в Івано-Франківській області. Конкретно діяльністю "зятяЯроша" Василь Абрамів , який порушуючи норми людяності наплювавши на великий піст, влаштував провокацію, яка в подальшому переросла в потрібний матеріал для російських ЗМІ, а ті в свою чергу використали його проти України! 
Зайшли в кабінет до начальника обласної юстиції, винісши його на вулицю, вкинули до сміттєвого баку. Потім провезли його через місто, облили зеленкою та змушували написати заяву про звільнення, після того як він відмовився, порвали на ньому одяг, що чітко видно на відео прямого стріму телеканалу ЗІК.
В той час, коли хлопці воюють на сході, ми ведемо інформаційну війну тут, деякі персонажі, дескридитовують саму організацію Правий Сектор та дозволяють собі вчиняти публічні "народні судилища" над певними за їх безпідставною версією корупціонерами.
Такі дії на вулицях міста, де можуть перебувати маленькі діти, які можуть бути перелякані побаченим та в результаті отримати психологічну травму. Адже побачивши на вулиці людину в масці, велика ймовірність злякатись не тільки дітям, а враховуючи те, що є верства населення, які мають серцево-судинні захворювання, в тому числі я особисто - людина може потрапити до лікарні як мінімум!
А ще дана діяльність відбивається в інформаційній площині для України вкрай негативно!

Хочу закликати Вас, втрутитись в дану ситуацію, та дати правову оцінку, щодо діяльності обидвох сторін.
Також прошу Вас, з розумінням поставитись до пришвидшення реформування ПОУВС, та спростити процедуру реформування по регіонах. Щоб новий склад правоохоронців в областях почав займатися викоріненням корупційної діяльності чиновників. А також зайнявся роботою, щодо наведення правопорядку в містах!
Надіюсь на Ваше поважне ставлення, та розуміння даної ситуації!

Разом до МИРу!

 

 

Леся, 11.04.2015 11:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини