В Україні планують відновити призов до армії

Верховна Рада на пленарному засіданні в середу має намір провести закрите засідання з керівниками силових відомств і відновити призов до Збройних сил України на відкритій частині засідання (законопроект № 4519 ) .

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

На закритому засіданні депутати планують заслухати главу Служби безпеки Валентина Наливайченка, виконувача обов'язків міністра оборони Михайла Коваля, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, в.о Генерального прокурора Олега Махніцького про ситуацію в Україні у зв'язку з загрозою порушення цілісності та конституційного ладу держави.

На відкритій частині засідання Рада має намір розглянути в першому читанні законопроекти № 4369 про соціальні і правові гарантії військовослужбовцям та членам їх сімей в особливий період та № 4574 про статус біженців.

Також до розгляду запропоновані законопроекти № 4590 а дозволі нотаріусам надавати інформацію з державного реєстру прав на нерухомість і № 2829 про дострокове припинення повноважень членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

У другому читанні парламентарі мають намір розглянути законопроекти № 0921 про депортованих за національною ознакою, а повторно з пропозиціями президента - № 0985 про оформлення спадщини.

Крім того, депутати планують прийняти рішення щодо відхилених 15 березня законопроектів № 4638 та № 3004 про законодавче закріплення призначення головою Київської міської адміністрації мера Києва.

З 16.00 парламентарі працюватимуть у комітетах, комісіях і фракціях.

Леся, 16.04.2014 10:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини