Прикарпатці найкращі і в бойовій підготовці, і в дисципліні

Військовики з Прикарпаття, які сьогодні проходять службу у військових частинах Збройних Сил України, демонструють високий рівень бойової підготовки та військово-службової дисципліни.

Свідченням цьому є листи-подяки, що надходять від командування військових частин та підрозділів у військові комісаріати області. Такий лист, зокрема, прийшов днями на адресу військового комісара Надвірнянсько-Богородчанського об’єднаного районного військового комісаріату підполковника Ярмошука В.С. з 95-ї окремої аеромобільної бригади.

Автор листа - заступник командира однієї з аеромобільно-десантних рот по роботі з особовим складом капітан Решнівецький дає високу оцінку ратним здобуткам військовослужбовців своєї роти, призваних з Прикарпаття і, зокрема, Надвірнянсько-Богородчанським ОРВК. 

«Це щирі патріоти нашої держави, - пише капітан Решнівецький, - самодисципліновані, обізнані, ввічливі солдати та сержанти, які виконують свої обов’язки сумлінно».

Особливо командування підрозділу відзначає старшого солдата Василя Ярославовича Боднара з міста Надвірна. Як зазначається у «Бойовому листку» роти, копію якого було додано до листа, 29 березня особовий склад роти виконував навчальні стрільби із стрілецької зброї і старший солдат Боднар показав себе одним з кращих стрільців. Втім, високі показники у стрільбі – далеко не єдина заслуга військовослужбовця.

«Він не тільки добре стріляє зі стрілецької зброї, - продовжує автор листа, - але є взірцем військової дисципліни та порядку».

Варто зазначити, що Василь Ярославович раніше працював службовцем у Надвірнянсько-Богородчанському ОРВК. Звідти ж і був призваний до лав Збройних Сил України у зв’язку з мобілізацією та направлений для подальшого проходження служби у 95 оаембр. Ще раніше проходив військову службу у складі Українського миротворчого контингенту у Республіці Ірак, брав участь у бойових діях.

«Дякуємо, що відпустили його бути реальною допомогою Збройним Силам у тяжкі для нашої країни часи», - підсумовує офіцер, а ще дякує дружині Василя Боднара за чоловіка і передає вітання усім, хто бере участь у підтримці Української Армії та України в цілому: «Нехай Господь благословить Вас та Україну!»

Леся, 10.04.2014 11:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини