Активісти Студентської Свободи разом із нардепом Марцінківим «ув’язнили» російських агресорів

31 березня в Івано-Франківську встановили «пам’ятник» російським окупантам. Трьох диктаторів імперії активісти Студентської Свободи посадили у клітку та виставили на Вічовому майдані. В такий спосіб молоді націоналісти засудили агресію північно-східного сусіда. 

Опудала трьох російських діячів виготовили студенти. Сталін, Путін та Кисельов – постали перед народним судом. Такий вибір агресорів за словами організаторів акції є вкрай промовистий та дозволяє провести символічну порівняльну паралель. «Як бачимо на прикладі цих персон політика Росії щодо України не змінюється. Агресія імперії не зазнає часових змін. Імперський вождь Сталін затіяв світову війну, сучасний очільник – Путін провів війни з Чечнею, Грузією, а тепер війною пішов на Україну. Не поступається перед цими правлінцями й Дмитро Кисельов. Його агресія відрізняється від Сталіна та Путіна тільки методами. Його метод не військовий, а інформаційний. Щоправда в сучасних умовах, інформаційна війна не менш небезпечна, аніж військові дії», - пояснюють  активісти осередку Студентської Свободи.  

«Місце окупантам – у в’язниці. Проти України сьогодні режим Путіна веде військову, інформаційну та політичну боротьбу. Росія не змінюється: чи вона царська, чи імперська, чи Путінська. ЇЇ мета – визиск людини та поневолення інших народів. Таким режимам людина нічого не варта. Тому гасло свобода людині – свобода народам сьогодні як ніколи актуальна. Тому ми повинні плекати силу України!», - наголосив народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків.

Координатор осередку Студентської Свободи в Івано-Франківську Іван Квасний пояснив, що студентська молодь обурена подіями в Криму, тому й виникла ідея продемонструвати те, на що заслуговують окупанти.

 «Молоді люди, власне студенти зараз, народжені вже за вільної України. Тому подібні зовнішні агресії, які несуть загрозу цілісності нашої держави є неприйнятними. Кілька закомплексованих політиків на чолі з «маленьким злобним гобліном» не мають права втручатися в життя інших держав. Ми готові дати відсіч тим, хто зазіхає на наше майбутнє!», - заявив свободівець. 

Таким чином активісти визначили належне місце для ворожих окупантів – довічне ув’язнення. 

Леся, 31.03.2014 15:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини