МІНОБОРОНИ ВТЯГУЮТЬ В КОНФЛІКТ

Військовослужбовці та працівники Збройних сил закликали президента віктора Януковича вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні та досягнення злагоди в суспільстві.  

Про це йдеться у повідомленні Міноборони, поширеному у п’ятницю за результатами загальних зборів апарату Міноборони 30 січня.

"Висловлюючи свою громадянську позицію, військовослужбовці та працівники ЗС України, які проходять службу та працюють в апараті Міноборони закликали Верховного Головнокомандувача в межах чинного законодавства вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні та досягнення злагоди в суспільстві", - сказано в повідомленні.  

"Військовослужбовці та працівники ЗС України назвали неприпустимими силове захоплення державних установ, перешкоджання представникам органів державної влади та місцевого самоврядування виконувати свої обов’язки, зауваживши, щоподальша ескалація протистояння загрожує територіальній цілісності держави", - додали у повідомленні.

Згідно з повідомленням, учасники зборів висловили занепокоєння ситуацією, що склалася останнім часом в державі.

За словами виступаючих, події, що розгортаються сьогодні в Україні, не можуть не турбувати людей, адже вони стосуються майбутнього країни та кожного її громадянина.

У цьому контексті, згідно з повідомленням, і було обговорено текст звернення від імені особового складу апарату Міоборони до президента – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Віктора Януковича.

Перед цим вони заслухали виступ Міністра оборони України Павла Лебедєва та його заступників.

Леся, 31.01.2014 10:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини