Наразі армія готова захистити країну – Тарас Грень

Юлія Тимошенко вважає, що збройні сили України не готові захистити її суверенітет. Про це прем’єр-міністр зазначила на зустрічі із учнями військово-спортивного ліцею інтернату міста Надвірни.

Щоправда, офіцер західного інформаційного центру міністерства оборони України підполковник Тарас Грень каже, що на даному етапі армія зможе захистити країні, якщо і ні, то це проблема фінансування і коштів передбачених у бюджеті на наступний рік. Тарас Грень каже, що проблеми у збройних структурах є, вони виживають за власні кошти, але військовим не прийнято скаржитись. «Ми працюємо і виконуємо свою справу – захищати державу», - говорить підполковник.

Показовий виступ Юлії Тимошенко сподобався, прем’єр-міністр зазначила, що у збройних сил великий потенціал, подякувала учням за самовіддану працю. Крім того, Юлія Тимошенко пообіцяла допомогти ліцею в обладнанні комп’ютерами та новими тренажерами. Однак ніяких подарунків не було, говорить Тарас Грень, але директора ліцею Юлія Тимошенко викликала до Києва на нараду, де можливо щось і зрушиться, підсумовує Тарас Грень.

old_editor, 05.10.2009 16:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини