Зірковий десань агітаторів добрався і до Франківська. Співаки кажуть, що Тимошенко гарна, розумна, і має сильну команду

Політична агітація напередодні виборів все білше набирає обертів, хоч офіційно виборча кампанія ще не стартувала. Свою громадську позицію демонструють і естрадні зірки. Хвиля масштабних концертів по всій країні в рамках туру «З Україно в серці», організованого на підтримку Юлії Тимошенко, сьогодні дійшла і до Івано-Франківська.

Учасники сьогоднішнього концерту: Олександр Понамарьов, співачка Максіма та Вадим Красноокий із гурту Med Heads XL підтримують дії прем’єр-міністра та ввжають, що саме вона повинна обіймати посаду глави держави.

«Назва туру імпонує мені особисто, моїй творчості, - говорить Максіма, я львів’янка за походженням, — змогла розвиватись як львів’янка у Києві.Це прекрасна акція, ми їздимо по містах, зустрічаємось з людьми, молоддю, з старшим поколінням, творимо хороший настрій. Ми як артисти знову виконуємо свою роботу, творимо цей хороший настрій, піднімаємо національний дух».

Юлію Тимошенко Максіма підтримує, бо вважає її на сьогоднішній день єдиним лідером, якщо реально їх є двоє, але Юлія Тимошенко, за словами співачки, створила себе сама, своєю працею, наполегливістю, розумом, свідомістю та харизмою, «крім того вона ще й красива, сильна жінка, це дуже добре що така особистість може представляти нас на міжнародному рівні», - говорить Максіма.

Співачка наголосила, що важлива роль при виборі грає команда кандидатів. Команда ж Юлії Тимошенко працює концептуально та креативно, це помітно і на елементарних ознаках, вважають зіркові агітатори.

«Звернула увагу, коли появилась зовнішня політична реклама, її спроби на біл-бордах, всі ми їздимо вулицями спостерігаємо, команда сердечників спрацювали дуже креативно, консолідовано і послідовно, відчувається ідеологія та концепція», - каже Максіма. Співачка естради критикує Віктора Януковича, що той останній у кого появився телефон довіри, і враженні від його команди, ніби вони не мають концепції, як правельно представити свого кандидата, і така команда не може прийти до влади. «Особист я проти, щоб ці люди правили країною, тому я за БЮТ», - говорить Максіма.

Для Вадима Красноокого тур - в першу чергу можливість донести людям справжню живу музику та спілкуватись віч-на-віч з людьми. «Першопричина моєї участі - донесення музики людям, вже потім підтримка ідей, які в основі цього туру», - говорить Вадим Красноокий і додає, що сьогодні особливий день, так як у Івано-Франківську ще не виступали, хоч це один із серйозних культурних центрів, давно хотів сюди потрапити, хотів, щоб це був перший обласний центр, де вони виступали. Вадим переконаний, що концерт пройде успішно, бо інакше просто бути не може.

Олександр Пономарьов дав коротке пояснення своїй участі у турі, сказав, що найбільше шансів у БЮТ тому й позиція співака зрозуміла. «Тур присвячений підтримці Юлії Тимошенко, я тут тому, що вважаю себе послідовною людиною, і реально розумію, що наш теперішній президент, на жаль, чи на радість, мені здається, що Віктор Ющенко не зможе піти на другий строк, він не буде президентом, а найбільш ймовірний кандидат - Юля Тимошенко», - говорить Олександр Пономарьов.

old_editor, 04.10.2009 00:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини