Дерев’янко вважає, що сила на Майдані недоречна

«Не можна мирний ненасильницький спротив Євромайдану міняти на силові дії, які ні до чого не призведуть, і які вигідні владі», - відреагував на події минулої ночі на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Юрій Деревянко.

Режим намагається переконати всіх в тому, що на Майдані - екстремісти, які хочуть дестабілізації, війни, протистояння та безладу, наголосив нардеп. За його словами, влада почала боятися, вона боїться навіть плану мирних дій, який розробив Євромайдан. Свій переляк вона продемонструвала минулого четверга у ВРУ, видавши в незаконний спосіб антиконституційні псевдозакони як засіб боротьби проти мирного спротиву. Закони влади були прийняті для того аби унеможливити будь-які плани опозиції та активістів Майдану.

«Єдиний спосіб отримати владу - це переконати людей, аби прихильників які відстоюють цінності які сформулював Майдан ставало все більше, - вважає Юрій Дерев’янко. - Не дозволяймо владі радикалізувати суспільство, перетворивши нас на купку “екстримістів”, від якої будуть відсторонюватись мільйони людей які прагнуть перетворень в Україні»

Леся, 20.01.2014 11:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини