Мальтійська польова кухня на Майдані у Києві працює вже місяць. Є потреба у продуктах

Івано-Франківська благодійна організація Мальтійська Служба Допомоги зі своєю польовою кухнею вже майже місяць працює у Києві. Спочатку одна кухня дозволяла нагодувати та приготувати чаю для 5-6 тисяч людей у день. Коли ми зрозуміли, що учасників Майдану стає дедалі більше, прийняли рішення доставити  ще одну польову кухню. Тепер ми працюємо удвічі ефективніше: одна кухня готує гарячі страви, а на другій кип’ятимо воду на чай. Приготуванням їжі і її роздачею займається 20 волонтерів, які щодня працюють по 14 годин, видають при цьому 3-4 тисячі порцій гарячих страв (овочева зупка, гречана каша з м'ясною підливою, бульйон), та, вдумайтеся! 3000-3500L чаю (це приблизно 12-15 тисяч порцій).

Дуже вдячні всім, хто допомагає нам, хто забезпечує нас матеріально та продуктами, адже щодня нам потрібно все нові і нові продукти для того, щоб нагодувати мітингувальників.

У четвер частина наших волонтерів знову виїжджає на Київ. Тому всі бажаючі допомогти можуть звертатись за телефонами: МТС - 0999174103 та Київстар - 0688569818 або складати свої пожертви у приміщенні МСД в Івано-Франківську, або в Києві на майдані (наша польова кухня стоїть недалеко від входу у Головпоштамт)

А на разі нам потрібно:

- сухий бульйон

- консервований горошок

- консервована кукурудза

- куряче філе, або м’ясо або фарш 35-45 кг на день

- морква

- цибуля

- імбир

- яйця курячі - 300-400 шт на день

- колоті сухі дрова твердих порід

- розпалювач для вогню

- пластикові смітники 140-160л. міцні, як для будівельного сміття.

(Будь ласка, не купуйте нічого з переліку, не порадившись попередньо з нашими волонтерами за вищезазначеними телефонами)

Всі хлопці і дівчата, що працюють на кухні, мають європейські сертифікати «Повар польової кухні». Тому, майже за місяць перебування наМайдані, Мальтійська польова кухня вже встигла зарекомендувати себе як одна з найсмачніших. Ми вже маємо особисті подяки від людей за найкращий чай на майдані, рецепт якого так ніхто і не може повторити. А загадка проста: чай приготовлений з любов’ю, просто з любов’ю до всіх і до кожного, хто там на майдані, хто допомагає нам матеріально, хто молиться за нас, з любов’ю до нашої держави, до її славних предків, до її героїв, які зараз підтримують нас, з любов’ю до України! Ми просто хочемо і любимо турбуватись про інших.

Леся, 25.12.2013 08:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини