"Ви не орлиця, а скоріше курка - несвіжа й посиніла" - Руслана відповіла на звинувачення Фаріон

Голова ВО "Майдан", народна артистка України Руслана Лижичко відповіла на закиди нардепа від ВО " Свобода" Ірини Фаріон. Нагадаємо, останні нардеп озвучила на адресу співачки на мітингу в місті Дрогобич Львівської області.

"Я не звикла відповідати на політичні заяви, але почуття великої несправедливості змусило мене відреагувати на брехню, озвучену Іриною Фаріон. Депутат від "Свободи" здійснила цю несправедливість, коли спробувала привласнити своєї партії досягнення мільйонів українців - наш Майдан. Пані Ірині як професійному політикану важко зрозуміти, що справжню історію творять не корумповані депутати, а громадянське суспільство, національно свідома творча інтелігенція і, нарешті, весь народ. Як і інші представники політичної верхівки, вона боїться опинитися непотрібною, коли народ, як це і повинно бути в по-справжньому демократичній державі, візьме владу в свої руки і відмовиться від послуг невірних і брехливих політиканів", - йдеться в заяві артистки.

Руслана нагадала про недавній скандал, пов'язаний з членством Фаріон в КПРС.

"Не так давно сама пані Фаріон, намагаючись приховати від журналістів правду про своє комуністичне минуле, заявляла, що орлиці НЕ сповідаються перед гієнами. Пані Ірина, змушена вас виправити: ви не орлиця, а скоріше курка - така ж несвіжа і посиніла, як ті, що лежали на полицях гастрономів за радянської влади. Тієї радянської влади, яку ви так наполегливо обслуговували, коли були молодою комсомолкою і членом КПРС. Причому обслуговували не тільки в партійно- політичному сенсі - весь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Красноармійського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська - і аж ніяк не етнічним українцем. Тому на вашому місці, пані Ірина, я б добре подумала, перш ніж безпідставно звинувачувати в чомусь кращу співачку країни, єдину справжню переможницю Євробачення від України. На відміну від вас, я прокладала свій творчий шлях не грошима і сексуальними послугами, а своїм талантом, енергією і важкою працею. Пані Ірина, я не вимагаю від вас вибачень і не прошу забрати свої брехливі слова назад. Просто тому, що вони - ваші слова - вже просто нікому не цікаві. Ви остаточно перетворилися на брудну інтриганку з сумнівним минулим, а висловлювання подібних людей мене просто не цікавлять. Без поваги, голова ВО "Майдан" Руслана Лижичко".

Нагадаємо, перед Новим роком народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон, виступаючи на мітингу в Дрогобичі, розкритикувала одного з лідерів київського Евромайдана співачку Руслану Лижичко і висловилася категорично проти аполітичних настроїв протестних мітингів. За словами Фаріон, учасники Евромайдана зійшлися в Києві "не для танцулек, не для того, щоб якась співачка нам розповідала, що це творчий Майдан і не політичний"

Леся, 06.01.2014 11:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини