Представлено склад Президії та Ради НГО «Майдан» в Івано-Франківській області

30 грудня на загальноміському віче в Івано-Франківську обласним Штабом національного спротиву за підтримки громадськості попередньо було визначено персональний склад Президії та Ради НГО «Майдан» в Івано-Франківській області. Поряд з представниками опозиційних до режиму Януковича політичних партій до його складу в своїй переважній більшості увійшли громадські активісти та керівники студентських страйкомів.

Загалом до складу Президії НГО «Майдан» попередньо увійшли 11 осіб, з-поміж яких зокрема: очільники трьох найбільших опозиційних політичних сил в регіоні Олександр Сич (ВО «Свобода»), Дмитро Шлемко (ВО «Батьківщина»), Роман Чергнега («Удар»), громадські активісти Юрій Андрухович, Ростислав Микитюк, Роман Островський та Степан Волковецький, а також керівники студентських страйкомів Андрій Семенюк (Прикарпатський університет), Андрій Чепіль (ІФНТУНГ), Юрій Солоджук (Медичний університет) та Юрій Орос (голова студентського Сенату Прикарпатського університету).

Окрім того, як повідомили голова Штабу національного спротиву в Івано-Франківській області Василь Попович та перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Олександр Левицький, з метою координації зусиль у боротьбі з режимом, контролю роботи Президії на Прикарпатті буде створено Раду «Майдану».

До її складу запросили наступних осіб:

Андрусяк Михайло – письменник, депутат Івано-Франківської обласної ради, «Наша Україна»

Бабій Ольга – генеральний директор ОТБ «Галичина», депутат обласної ради, «Наша Україна».

Бойчук Василь – депутат Івано-Франківської міської ради, ВО «Батьківщина».

Борович Богдан – голова Івано-Франківської обласної організації Конгресу Український Націоналістів.

Дебенко Ігор – політолог, керівник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Штабу національного спротиву в Івано-Франківській області.

Захарук Дмитро – депутат обласної ради, народний депутат України першого демократичного скликання.

Кінаш Ігор – керівник господарсько-фінансового відділу Штабу національного спротиву, начальник відділу внутрішньої політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Королик Михайло – координатор Штабу національного спротиву в Івано-Франківській області, заступник керівника виконавчого апарату Тисменицької районної ради.

Перевізник Віталій – голова Івано-Франківської міської організації політичної партії «За Україну!».

Попович Василь - голова Штабу національного спротиву в Івано-Франківській області, депутат Івано-Франківської обласної ради, ВО «Свобода».

Сербин Наталя – студент, громадський активіст.

Соловей Юрій – депутат Івано-Франківської міської ради, голова міської організації політичної партії «УДАР».

Терешко Руслан - депутат Івано-Франківської міської ради, ВО «Батьківщина».

Чаплинська Наталя – психолог, громадський активіст.

Чорноус Володимир – юрист, депутат Івано-Франківської міської ради, «УДАР».

Чуйко Дмитро – координатор Штабу національного спротиву в Івано-Франківській області, УНП.

Шкутяк Петро – депутат Івано-Франківської обласної ради, «Наша Україна».

Шумега Ігор – депутат обласної ради, голова обласної організації Народного Руху України.

За словами Василя Поповича, Рада є відкритим, колегіальним органом. До її складу у спільній боротьбі з режимом Януковича запрошуються усі, хто має тверду, незмінну позицію та готовий служити цілям й ідеям «Майдану», головна з яких – зміна режиму Януковича, підписання Асоціації з ЄС, припинення політичних переслідувань та повернення країни до демократичного шляху розвитку.

Леся, 31.12.2013 09:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини