У 2014 році в Україні на Майдан виходитимуть ще тричі - астролог

Наступний 2014 рік виявиться непростим. Через невиплачені зарплати та невиконані обіцянки люди часто виходитимуть на протести. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"У 2014 році на Майдані стоятимемо тричі. Посилиться протистояння між владою і народом. Перша хвиля незадоволених вийде на народне віче у березні. Решта приєднаються до мітингувальників у травні. Справжня революція може спалахнути у серпні", - каже астролог.

За словами астролога, в Україні зросте рівень безробіття.

"Дехто покидатиме країну у пошуках кращої роботи і заробітків, - говорить Максимова. - У травні матимемо період застою і кризи. Зросте злочинність і беззаконня. Стосунки між собою люди з'ясовуватимуть силою. Уряд робитиме спроби налагодити торгівельні відносини з Європою. Тягарем стане кредит від Росії. У другій половині 2014 року більшість втратить віру в те, що можна змінити життя на краще".

Чи вдасться протестами добитися перевиборів президента?

"Навряд чи. Але навесні на політичній арені з'явитися висуванець з народу, який прославить Україну на весь світ. Це буде чоловік 35-40 років. Завдяки йому будуть змінені закони, запроваджена нова економічна політика".

Особливо складний період чекає на країну у квітні і жовтні. У ці місяці, коли переживемо чотири затемнення.

"Переживемо чотири затемнення: по два у квітні і жовтні. 15 квітня матимемо повне місячне, а 29 квітня – кільцеподібне сонячне. 8 жовтня буде повне місячне, 24 – часткове сонячне".

У період затемнення астролог не радить купувати нерухомість, починати бізнес, підписувати угоди, запускати нові проекти і запрошувати партнерів до переговорів.
Леся, 26.12.2013 15:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини