На Прикарпатті мало не закатували доньку євромайданівця

Троє чоловіків познущалися над 20-річною Вітою Шевченко із міста Городенка на Івано-Франківщині. Жінку заливали горілкою, били та хотіли викинути із третього поверху, начебто за те, що її родичі їздили в Київ на Майдан.

"Жінка поверталася десь біля 12 ночі додому. Вона працює в нічному кафе. Сіла в таксі. Під'їхали до автозаправки. Поки водій пішов до каси, Віта вийшла з машини. В той час до неї причепилося троє чоловіків. Стали шарпати. А потім силоміць заштовхали в машину та почали заливати горілкою. Повезли в будинок, де знаходився колишній офіс Партії регіонів. Це приватна власність якраз одного із тих чоловіків. На третьому поверсі стали з дівчини знущатися. Били, примушували ставати на коліна. Якимось дивом жінка витягла мобільний і набрала свою матір. В телефон прокричала: "Мамо мене вбивають!" і швидко промовила, де вона є. Мати жінки чула у телефон як до її дочки кричали "на коліна" та погрожували викинути з вікна. Одразу викликала міліцію", - розказує Людмила Стражник із місцевої газети "Край"

Коли приїхали правоохоронці, на місці події застали лише одного із зловмисників, він був нетверезий. Потерпілій викликали "швидку". Зараз вона перебуває в районній клінічній лікарні в неврологічному відділені. В жінки сильний нервовий шок та травми голови.

"У неї струс мозку, часто непритомніє, має провали в пам'яті, - говорить батько Віти 43-річний Роман Братковський. - Зараз ця справа потроху заминається. Вже інших висновків доходять лікарі, викривлено працюють слідчі. Винною хочуть зробити мою доньку. Начебто, вона сама сіла до тих чоловіків в машину і поїхала з ними пити. Особисто я тих чоловіків не знаю, одному Роману біля 40 років, в нього моя дочка працювала барменом півроку тому. Інший керуючий "Приватбанком", йому 30 років, наймолодшому 25, якраз той, кого застали міліціонери. Події відбувалися в будинку з офісними приміщеннями. На першому там магазин і банк, на другому - офіс Партії регіонів, на третьому йде ремонт, саме там і утримували мою дочку. Через сильний стрес і провали в пам'яті з дочкою поговорити неможливо, аби вона розказала, що саме там трапилося і що від неї хотіли. Вже собі самі так здогадуємося, що все могло статися через те, що я, мій син та зять активно беремо участь на Євромайдані в Києві. Якраз напередодні того, що трапилось з Вітою, вийшла стаття про нас в районній газеті. А один із тих нападників має прямий стосунок до провладної партії», пише Газета.юей.

Леся, 15.01.2014 13:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини