Депутатське звернення Романюка із приводу загибелі хлопця-сироти

Прокурору області 30/12/2013 № 67
ХряпіО.В. Начальнику ОУ УМВС в області
Фелику В.І.
                                                                          ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

Мені, як депутату обласної ради з публікацій в ЗМІ стало відомо, що в селищі Кути Косівського району Івано-Франківщини, на днях, троє молодиків по-звірячому вбили молодого хлопця, круглого сироту, учня Кутського ПТУ - Миколу Перцовича. Троє злочинців, що це зробили, вже мали у свій час проблеми з законом, але уникли відповідальності.  

За інформацією в ЗМІ, оприлюденену зі слів свідків тих подій, хлопця били до втрати пам’яті. За деякими даними, у висновку судмедекспертів причина смерті констатована - «серцева недостатність».

Громада селища і всього району вкрай стурбована і вимагає проведення повторної незалежної судмедекспертизи, для встановлення правдивої та об’єктивної причини, наслідком якої стала швидка смерть молодого хлопця, відразу після побиття. Також, громада вимагає перекваліфікувати статтю, за якою ведеться слідство.

В зв”язку з вищенаведеним прошу Вас вжити вичерпних заходів прокурорського реагування по суті запиту, та взяття даної справи на особистий контроль, та доведення справу до суду над відомими всім злочинцями.
Про результати прошу повідомити мене у встановлений законом термін.

Депутат обласної ради Юрій Романюк
Леся, 31.12.2013 10:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини