Олег Сало про справу Гавриліва: особи, які вчинили злочини намагаються ухилитися від правосуддя, спекулюючи громадською думкою

В обласному Управлінні МВС пройшла позапланова прес-конференція щодо справи Олега Гавриліва. Окрім теми спекулювання затриманим на подіях у Врадіївці, журналісти мали змогу поговорити із очільником обласної міліції на низку інших тем.

Головною темою зустрічі стало питання дій працівників міліції Івано-Франківського УМВС відносно Олега Гавриліва, якого було затримано у складі організованої злочинної групи.

В січні поточного року працівниками карного розшуку було отримано інформацію про діяльність групи осіб, які здійснювали квартирні крадіжки на території Львівської та Івано-Франківської областей.

Зловмисники вчинили 17 епізодів крадіжок від чого постраждала значна кількість громадян. Правопорушників затримали, відтак на деяких інтернет-сайтах з’явилась неправдива інформація про неправомірні дії працівників міліції щодо одного із членів злочинного угрупування – Олега Гавриліва.

Олег Сало запевнив, що при доставці затриманих осіб у відділ міліції та слідчий ізолятор їх було оглянуто медиками, які не виявили тілесних ушкоджень. Також керівник розповів про системи відео-нагляду, що є в кожній черговій частині та допитувальній кімнаті міліції.

Генерал-майор міліції висловив занепокоєння щодо бажання правопорушників дискредитувати роботу міліції, спекулюючи подіями у Врадіївці.

«Правоохоронці зупинили злочинну діяльність організованої злочинної групи, захистивши від неї інших громадян,- зазначив начальник обласного УМВС,- а тепер особи, які вчинили злочини намагаються ухилитися від правосуддя, спекулюючи громадською думкою з приводу подій у Врадіївці»

Леся, 16.07.2013 10:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини