Режим "коронує" Кірєєва на пожиттєве суддівство!

Чи можна обрати людину на посаду судді суду безстроково, якщо вона порушує присягу судді?
Зараз, Вища кваліфікаційна комісія суддів України готує матеріали щодо обрання Кірєєва Родіона Володимировича на посаду судді Печерського районного суду міста Києва безстроково.
Це саме той сумновідомий суддя, який засудив Тимошенко Юлію Володимирівниу до ув"язнення в качанівську колонію на 7 років. Стосвно "законності" та дотримання процедури "судочинства" весь Світ бачив з прямих трансляцій ЗМІ.

Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Вища кваліфікаційна комісія суддів України перевіряє дотримання кандидатом на посаду судді безстроково дотримання суддею вимог Конституції та законів, а також розглядає звернення громадян, громадських організацій, підприємств, установ, організацій усіх форм власності, органів державної влади та органів місцевого самоврядування щодо діяльності кандидата.
Мантієносець Кірєєв, в порушення Конституції, законів, КПК, загальновизнаних норм міжнародного права, практики судочинства, під час провадження суду над Юлією Тимошенко, вчинив злочин, факт якого встановлений у рішенні Європейського суд з прав людини. Де підстави, наведені судом першої інстанції для обґрунтування взяття заявниці під варту, не відповідали вимогам пункту 1 статті 5 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод. 

Розглянувши заяву Тимошенко Ю.В., Європейський суд з прав людини дійшов висновку про те, що тримання Тимошенко Ю.В. під вартою на протязі всього періоду застосування цієї міри запобіжного заходу було незаконним.

Згідно частини 2 статті 32 Закону України «Про Вищу раду юстиції», вчинення суддею дій, що порочать звання судді і можуть викликати сумнів у його об'єктивності, неупередженості та незалежності, у чесності та непідкупності судових органів, є порушенням ним присяги, порочать звання судді, і свідчать про його упередженість при прийнятті рішень та необ'єктивність, чим порушив присягу судді.
Отже суддя Кірєєв Р.В., свідомо припустився дій, які свідчать про порушення ним присяги судді та унеможливлюють обрання останнього на посаду судді безстроково.

Але чи зможуть раби Банкової в ВККС покарати і позбавити іншого раба Банкової Кірєєва - статусу судді, який віддано і беззастережно карав на замовлення Януковича - його заклятого політичного ворога - Лідера Опозиції, Лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко!
Чи "виклює ворон ворону око"?


Юрій Романюк, депутат обласної ради

Леся, 15.01.2014 12:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини