Бюджет Прикарпаття – це кошторис концтабору! – Юрій Романюк

Базові цифри оприлюдненого проекту Державного бюджету України на 2014 рік, стосовно показників Івано-Франківської області загалом, міст і районів зокрема, це кошторис концтабору, основною метою якого є - сплановане упорядковане винищення населення Прикарпаття, та гарантована руйнація всієї інфраструктури краю!

Основна фабула бюджету Івано-Франківської області-2014 - вилучити всі доходи, збори і податки начисто, в центр до Києва, під ручне керування Азарову, натомість в область закинути пару мільйонів на остаточне "виздихання" бандерівців і майданівців!

Область нічого НЕ отримала від режиму Януковича-Азарова у минулому провально-катастрофічному році, і "закрила" його винятково за кредит Росії. В новому році Прикарпаття не отримає навіть того "нічого", що було у минулому році. На автомобільні дороги Прикарпаття НЕ отримає ніякого фінансування, окрім мінімально критичного. При мінімальній потребі у мільярд, повному мізірі у - 0,5 млрд., ми отримали у 2013р. всього близько 170 млн. В області дороги - відсутні. Асфальтного покриття - немає. Екологічний фонд області злочинно обкрадається центром. Видатки екологічного фонду тотально заблоковані урядом Азарова через механізми Держказначейства і не фінансуються взагалі. На капітальне будівництво області, за розмірами і населенням держави ЄС - Естонії, лише на папері виділяється всього еквівалент 1 (одного) млн. Євро! І ті розкрадаються, через спущену з Києва, під конкретних "забудівельників" тендерну процедуру відкатів.
Обласний драматичний театр стоїть зруйнованим більше пів року, і не фінансується взагалі. При мінімальній потребі у 13 млн. грн. поступило менше мільйона. І ті кредитні ресурси. Обласний перинатальний центр завмер без фінансування, а перед забудовниками багатомільйонні борги. Коломийська міськрайонна поліклініка стоїть у майже готовому стані - не завершеною, з вини уряду, без фінансування. Борги і потреби на завершення сягають декількох мільйонів!

Обласна рада, депутати всіх фракцій, НЕ мають право нехтувати мінімальними потребами населення краю, своїх виборців, в угоду дій тимчасових злочинців з уряду, і НЕ повинні голосувати за такі варіації бюджету Прикарпаття. Мало шансів, що інший, виправлений проект держбюджету 2014 року, після 14 січня, буде запропонований нам на затвердження кращим!

Юрій Романюк, депутат обласної ради.

Леся, 08.01.2014 18:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини