Режим наважується повторити т.зв. "Львівський Собор УГКЦ" 1946 року?

Межі людської геніальності, як і тупості НЕ існує! Останнє, в черговий раз продемонструвало т.зв. Міністерство культури неУкраїни! В своєму листі на імя Глави УГКЦ Святослава Шевчука, вони на повному серйозі погрожують, що у випадку повторення прийняття участі священнослужителів УГКЦ на Майдані, та проведення там молитв та проповідей серед віруючих, це може стати підставою до скасування реєстрації церковної громади...

Всі ми чудово розуміємо, що це блеф і "понти", недоробленої влади режиму яничар і клептоманів! Тут, жодних сумнівів, ні у кого, не має! Та й зрештою їх штатні погрози більше розраховані на внутрішнє користування (для Банкової), аби там "зацінили" черговий "ПРогиб" даунів з Мінкульту, у "священній" боротьбі проти "майданутих екстремістів", а ніж реальні погрози з усіма наслідками, що звідси випливають, як було у свій час, так званого, "Львівського Собору УГКЦ" 1946 року, і в наступні "чорні" часи переслідування "уніатської" церкви більшовиками та КГБістами.

УГКЦ за свою багатостраждальну Історію пережила чимало "чорних" лихоліть, зазнала страшенної наруги, репресій, гонінь, переслідувань, катувань, морального та фізичного винищення! Але вижила у найстрашніші часи і Воскресла!!! 

Жодна сила, навіть більшовистсько-КГБістська, від часів Сталіна до Горбачова, не була здатна упокорити УГКЦ під себе! Божа Церква не керується листами-цидулками та страшилками випадкових і тамчасових вошивих атеїстично-клептоманівських яничар, з рівнем інтелекту і культури аналогічному щурам, що бігають по підвалах споруди Мінкульту!

Але, непокоїть та ПРірва внутрішнього морального падіння та повної морально-етичної деградації "сімейства гризунів" з Міністерства КУЛЬТУРИ!!! Вдумайтеся у зміст та значення терміну - культура!!! Що, у тих "міністерських" недоумків спільного з такими категоріями і поняттями, як - культура??? Вони є типовими ПРототипами відомого анекдоту, знаному всіма: "Алло! Це прачечна?" -"Ху_чечна! Це, Міністерство культури!"
Здається мені, цей конкретний анекдот саме про такий контингент міністрів та їх заступників!

Юрій Романюк, депутат обласної ради

Леся, 13.01.2014 12:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини