Відповідь депутата Романюка – судді Романюку

Голова Верховного Суду України Ярослав Романюк звернувся до правоохоронних органів з вимогою забезпечити суддям гарантовано безпечні для них умови судочинства. Після масових заворушень майданівців під судами, які винесли на погляд народу не правосудне рішення. Йдіть, тіпа, потім з цими рішеннями краще оскаржуйте в апеляції, а не протестуйте!

1) Судді взагалі мають дякувати Богові, що за таке "судочинство", яке вони витворяють в інтересах винятково продажного та корупційного режиму, Народ поки що лише мирно протестує! 
2) Гірше буде, коли Народ трансформує свій протест у більш жорстокі форми агресивного не сприйняття, з усіма відомими наслідками, з картин відомого художника ХV століття: "Здирання шкіри з живого судді"! Як відомо з історії, потім цією шкірою продажного (корупційного або застраханого) судді обтягнули суддівське крісло його сина, якому наказали вершити судочинство лише в ім"я Закону, Бога і народу! І син страченого батька-судді ніс свій Хрест все своє життя! Думаю Ярославу Романюку і його колегам відомий цей факт!
3) Дивує, чому Романюк і його колеги, не обурювалися Конституційному перевороту 2010 року вчиненим Януковичем і його зграєю? Коли режим попераючи статусом і незалежністю суддів, витравлював з суду принципових і категоричних суддів Конституційного суду? Антисуддівським переворотом у позбавленні повноважень самого Верховного Суду України, який перетворили у кишеньковий філіал Банкової, зі смотрящим звідти Портновим? Чому Романюк НЕ обурювався злочинними діями Януковича, котрий перетворював ВСУ в свою свиноферму, виганяючи звідти неугідних йому особисто і його зграї шакалів НЕзалежних (на відміну від Вас особисто) суддів? Чому не обурювалися, коли Банкова "опустила" суддів та їх статус незалежних вершників судочинства, перетворивши суддів (далеко НЕ всіх!!!) у сліпих і немічних, безхребетних виконавців волі "властеліна Міжегір"я" та його забаганок і фобій? Чому ви і Ваша Рада суддів не позбавила Кірєєва, Вовка та інших... статусу суддів за таке "судочинство"?
Цей перелік продажності і неадекватності суддів - безмежний! Щось в усіх цих переворотах Вашої сміливості та принциповості не проявлялося?
4) Вам реально потрібно бити у дзвони і волати до правоохоронних органів стосовно притягнення до відповідальності справжніх злочинців: Януковича, Азарова, Клюєва, Захарченко, Пшонки, Кузьміна, Фролової, Кірєєва, Вовка, Нечвоглода,... тисяч "Беркутівців", сотень прокурорів, десятків начальників обласних УВД та їх заступників, все керівництво митниць, податкових, сотень суддів, половину КМУ, ВРУ, МВС, ДПА, АПУ, ОДА, РДА..... і так аж до голови сільської ради, де знаходиться "Міжегір"я"!
5) І на останок: подивіться на свою особисту бездоганну чесність, некорупційність, праведність і святість, свої статки і капітали, своєї родини, дітей і родичів? Ви маєте ще що сказати?

Юрій Романюк, депутат обласної ради

Леся, 13.01.2014 08:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини