За вихід з фракції Ользі Сікорі запропонували 2 мільйони доларів

Сьогодні депутат від калуського округу Ольга Сікора провела прес-конференцію, на якій заявила про можливий варіант втрати свого депутатського мандату, а відтак і можливі нові вибори до Верховної ради по Калуському округу. Зокрема опозиціонерка зазначила, що минулого тижня мала розмову із кількома нардепами від Партії регіонів, котрі ознайомили її із заявою на ім’я голови Верховної Ради України та голови фракції про вихід із фракції «Батьківщини» у зв’язку з незгодою із позицією фракції щодо неголосування за Державний бюджет-2014. За підпис під заявою, а відтак і голос за законопроект про Державний бюджет пообіцяли сплатити 2 мільйони доларів, - каже Ольга Сікора.

Крім того, пообіцяли дати на округ 5 млн. гривень і допомагати разом із міським головою Калуша Ігорем Насаликом. В той же час опозиціонерка зазначила, що відмовившись від такої пропозиції стикнулася із шантажем. Також Ользі Сікорі довели до відома, що вибори на окрузі будуть значно швидше, і цілком ймовірно що у них вона участі не візьме через кримінальне переслідування.

Додамо, що ці події Ольга Сікора чітко пов’язує з Ігорем Насаликом. Адже як зазначає опозиціонерка саме з приїздом Ігоря Насалика почалися розмови, про її вихід з фракції. Тобто, як переконує Ольга Сікора міський голова точно знає про ситуацію і бере у ній участь, повідомляє Калуш.інфо

Леся, 24.12.2013 14:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини