Звернення нардепа Ольги Сікори до виборців

30.11.2013

                                                  Шановні українці, дорогі мої виборці!

30 листопада весь волелюбний український народ, усі ми з Вами прокинулися в іншій країні – країні диктату, диктатури й тоталітарного режиму, в країні, де вже немає свободи слова, де силою розганяються мирні демонстрації, де калічать наших дітей тільки за те, що вони хочуть жити у вільній, незалежній та демократичній державі. Саме така тоталітарна держава потрібна нині діючому режиму, держава, в якій ми з Вами повинні бути рабами, малоросами, на колінах у бандитського кодла, яким керує рука Москви. Саме тому не була підписана угода щодо євроінтеграції у Вільнюсі. Проте, кожен свідомий українець нині розуміє, що прийшов час не мовчати, прийшов час зробити вибір: чи ми – європейська нація, яка житиме в правовій демократичній державі, чи раби, які житимуть у ярмі і працюватимуть на збагачення кількох олігархічних родин, наближених до Януковича?

В ці дні вирішується доля нашого народу – з усіх куточків України люди з’їжджаються на Майдан до Києва, щоб задекларувати своє бажання жити в правовій європейській державі. І ми з Вами теж не можемо стояти осторонь цих подій, адже йде не просто боротьба, йде битва за майбутнє нашої держави, за те, чи матимуть наші діти у ній майбутнє. Закликаю всіх краян в ім’я кращої долі своїх дітей та майбутнього України, з метою засудження брутального насильства влади проти свого народу – не залишайтеся байдужими, не мовчіть, висловлюйте свій протест, їдьте у Київ, будьте разом із тими, хто готовий віддати своє життя і здоров’я за те, щоб ми та наші діти були щасливі в своєму домі, назва якому – демократична європейська Українська держава.

Народ, який об’єднався, є силою, яку нікому не здолати. Тільки так ми змусимо цю злочинну владу піти. Або ми їх переможемо сьогодні, або завтра вона закріпить у країні тоталітарний режим та дозволить Росії остаточно пов’язати нас путами. Не вийдемо сьогодні – втратимо незалежність.  Вийдемо – разом усе подолаємо.

Звертаюся також до журналістів, висвітлюйте події, що відбуваються в Києві, чесно та неупереджено, адже люди повинні знати правду.

Вірю у Вас, дорогі мої українці. Вірю в нашу з Вами перемогу! Слава Україні!

Народний депутат України Ольга Сікора

 

Леся, 01.12.2013 14:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини