Насалик за допомогою своїх поплічників у міськраді помстився Сікорі?

На сесії міської ради секретар міської ради Олександр Челядин зачитав звернення депутатів Калуської міської ради до народного депутата Ольги Сікори.

Звернення підписали 28 із 50 депутатів міської ради. З них 2 представників фракції НРУ, 1 — представник Партії регіонів, 25 — депутати від УП. 

“Ми, депутати Калуської міської ради, вже майже 3 роки ввічливо і терпляче спостерігаємо як з Ваших уст, так і з рупору підконтрольних Вас ЗМІ ллється шквал критики в адресу міського голови і в нашу зокрема. Але Ваш виступ на попередньому засіданні ради змушує нас нарешті відреагувати. Адже, продемонструвавши свою неповагу до депутатського корпусу, до наших рішень, Ви фактично звинуватили всіх нас у масштабних аферах, які нібито призвели до мільйонних боргів, в неефективному розподілі коштів тощо, — йдеться у зверненні.

У той же час Вами не було надано жодного документального підтвердження своїм висловлюванням. Натомість і всупереч Вашим твердженням місто розвивається: ремонтуються дороги, встановлюється вуличне освітлення, проводиться реконструкція водо- та тепломереж, оновлюється база закладів освіти та медицини. Тому ми впевнені, що міська влада виконує взяті на себе зобов’язання, і навіть більше. Спільними зусиллями міського голови і всього депутатського корпусу у місті реалізується багато виключно місцевих соціальних програм. У першу чергу — це та сама критикована Вами від початків і надзвичайно потрібна людям програма безкоштовної медицини, надання фінансової допомоги онкохворим, дітям, які хворіють діабетом, дітям-інвалідам та інші.

І хочемо запевнити Вас, Ольго Мирославівно, як народного депутата, що й надалі будемо працювати в обраному нами напрямку, який полягає у покращенні життя калушан, створення комфортніших умов проживання, вирішення господарських потреб міста, реалізації адміністративно-територіальної реформи, бо, до честі депутатів Калуської міської ради, інтереси громади для кожного з них стоять вище, ніж політичний популізм.

Підсумовуючи все вищезгадане, ми, депутати Калуської міської ради, засуджуємо деструктивну позицію народного депутата, яка виключно полягає у безпідставних звинуваченнях міської влади. Одночасно закликаємо народного обранця до чесності, толерантності, виваженості та відповідальності; просимо ставитися до нас усіх не як до електорату, а як до свідомої, культурної громади”, пишуть Вікна

 

Леся, 19.09.2013 09:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини