Побиття нардепа Ольги Сікори: регіонали визнали, що в охороні Азарова працюють гобліни

У Партії регіонів запропонували створити у Верховній Раді слідчу комісію, яка розслідувала б факт побиття представниками держохорони народного депутата Ольги Сікори.

З такою ідеєю в ефірі 5 каналу виступив народний депутат від фракції Партії регіонів Євген Балицький.

"Я за те, щоб створили комісію, розслідували і покарали цих людей, які вчинили з Ольгою таким чином. Якщо таке питання буде поставлене, то я готовий за це проголосувати", - заявив "регіонал".

На переконання нардепа, міліція також зобов'язана розслідувати цей інцидент, знайти винних і хоча б один раз показово їх покарати.

"Хочу вибачитися перед Ольгою. Я її добре знаю, вона працює разом зі мною в Комітеті. У жодному суспільстві, і в нашому теж, не вітається таке грубе ставлення до жінки", - прокоментував подію Балицький.

На його думку, груба поведінка держохоронців по відношенню до Сікори є хамством.

"Гоблінів вистачає скрізь, на жаль. І в будь-якій охороні також. У будь-якій системі є люди, які потрапили туди випадково. Такого хамства не повинно бути взагалі. У цьому і полягає наше європрагнення", - зазначив Балицький.

Водночас, на питання, чому винних у побитті опозиціонерки досі не покарали, депутат відповів: "У нашій країні діє політика подвійних стандартів... Нам всім треба визначитися і жити за однаковими правилами. Йдеться про підпорядкування верховенству права, судам".

Як відомо, інцидент стався 10 вересня у Калуші, перед візитом прем'єр-міністра Миколи Азарова на підприємство "Карпатнафтохім", який стосувався відновлення роботи заводу.
Працівник служби охорони стверджує, що нардеп від "Батьківщини" Ольга Сікора завдала йому удару в обличчя, про що він заявив у міліцію.

Учора народні депутати-жінки від опозиції зажадали від прем'єра Миколи Азарова звільнити представників держохорони, причетних до побиття Сікори

Леся, 18.09.2013 11:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини