Влада готує арешт депутатів Івано-Франківської обласної ради – опозиція

Влада відкрила кримінальні справи та готує арешт депутатів Івано-Франківської обласної ради. Про це наголосили депутати Івано-Франківської обласної ради свободівці Олег Загурський та Віктор Неміш, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ВО "Свобода".

За повідомленням, причиною цього стало рішення опозиційних депутатів про позбавлення обласної державної адміністрації делегованих повноважень, яке на позачерговій сесії обласної ради 10 грудня 2013 року ухвалили депутати.

"У відповідь на рішення облради місцева влада вдалася до репресій проти депутатів-свободівців Івано-Франківської обласної ради. Уже відкрито кримінальні провадження проти Олега Загурського, Віктора Неміша та керівника фракції ВО "Свобода" в облраді Василя Поповича. Депутатам вручено відповідні письмові повідомлення та постанови про затримання, в їхніх будинках провадять обшуки. Влада інкримінує їм "захоплення адмінбудівлі" – приміщення Івано-Франківської обласної держадміністрації. Після того, як депутати заявили про абсурдність усіх звинувачень, оскільки будівля належить громаді і, відповідно, депутатам, які представляють інтереси громади, начальник УМВС в Івано-Франківській області Василь Фелик пригрозив, що повісить на депутатів убивства та економічні злочини, які вони не вчиняли", - йдеться у повідомлені.

Леся, 15.12.2013 12:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини