Янукович втрачає залишки розуму - Соскін

 Янукович віддав наказ штурмувати приміщення Київради, зараз там відбувається бійня, хижаки в погонах оточили людей, в приміщенні багато постраждалих людей. Потрібна допомога усіх киян. Бандити в погонах виконують накази Януковича, наче роботи.

Отже, Янукович, як виглядає, чітко визначився, що він буде виконувати накази Путіна, і пов’язує себе з трьома диктаторами – Путіним, Назарбаєвим і Лукашенком кров’ю. Тому зараз все залежить тільки від народу і лідерів опозиції, громадських діячів, священиків. Всі вони зараз повинні бути на Майдані. Зараз є лише один варіант, щоб врятувати Україну, український народ, нашу свободу, незалежність – всім киянам, українцям рухатися на Майдан. Тільки мільйон людей на Майдані зможе перемогти бандитів, які захопили владу. Якщо ми зараз не здолаємо їх, якщо не захистимо Конституцію, нас чекає концтабір, встановлення режиму кривавого диктатора, який взагалі невідомо, в якому психічному стані перебуває, і чого від нього найближчим часом можна чекати.

Отже всім людям, всім громадським діячам, священикам треба негайно виходити на Майдан. Країна знаходиться за крок від національної громадянської війни.

Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства 

Леся, 11.12.2013 10:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини