Анна Крисюк відмовилась від подальшого головування молодіжною адміністрацією при голові ОДА

Як повідомила нашому кореспонденту Анна Крисюк, вона відмовилась від посади голови молодіжної адміністрації області як дорадчо-консультативного органу: «Я громадський діяч і залишаюсь ним, - сказала Анна Крисюк,-  буду і надалі робити цікаві проекти для молоді і людей. Молодіжна адміністрація це для всіх членів громадської організації друга сім'я, і в громадській організації одні правила для всіх».

Аня нас запевнила, що «молодіжка бере курс на Європу, міжнародну співпрацю і розвиток електронного врядування в області»: «А який напрямок буде у дорадчо-консультативного органу молодіжної адміністрації області вже озвучить новий голова, якого призначить Василь Михайлович (Чуднов - ред.). І хто б не очолив МА, я впевнена, що ми будемо тісно співпрацювати і допомагати один одному заради розвитку нашої молоді і майбутнього нашої держави».

Залишивши посаду голови дорадчо-консультативного органу, Анна Крисюк залишилась головою громадської організації молодіжної адміністрації Івано-Франківської області,  а також директором піар-агенції  та представником книги рекордів України: "Головне, я все життя буду дякувати за досвід, який мені дала адміністрація і Михайло Вишиванюк, і за ті проекти, які вдалося реалізувати
за його головування. Для мене особисто Михайло Васильович став другим татом, який навчив працювати, стримувати свої емоції і реалізовувати масштабні проекти для молоді не тільки в області, але і в Україні»
, пише БРІЗ.

Леся, 12.11.2013 10:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини