Хто претендує на посаду директора ТРК «Вежа»

Конфлікт на ТРК «Вежа» пов’язаний з тим, що, начебто, уже є новий директор, який може і хоче посісти посаду чинного директора підприємства Олени Третяк.

Поговорюють, що на місце пані Третяк претендує радник міського голови з питань молодіжної політики, а також віртуозна організаторка різноманітних «благодійних» прожектів Анна Крисюк. Ні для кого не секрет, що пані Крисюк напрочуд легко знаходить спільну мову із міським головою Віктором Анушкевичусом.

Це неправда що Анна Крисюк має безпосереднє відношення до скандалу на ТРК, говорить журналіст ТРК «Вежа» Георгій Жужунадже. За його словами, Анна Крисюк не прагне стати директором ТРК «Вежа», у неї і так є чим зайнятися.

Георгій Жужнадзе каже, що колективу ТРК «Вежа» байдуже хто стане директором підприємства, основне, щоб він дбав про своїх працівників та не тиснув на медіапрофспілку.

Наразі взяти коментар у міського голови з цього приводу не вдалося. За словами його прес-секретаря Наталії Вінничук, Віктор Анушкевичус зранку виїхав у відрядження до Києва, у нього нагальні справи у Держкомземі.

old_editor, 25.02.2010 19:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини