Доки директором буде Олена Третяк, доти у нас буде такий безлад — Георгій Жужунадзе

На ТРК «Вежа» не все так однозначно, як говорить її керівник Олена Третяк. В цьому переконані працівники підприємства

За словами журналіста Георгій Жужунадже, їхні права і справді порушують, а директор ТРК «Вежа» ігнорує усі прохання колективу та поводиться так, наче це не комунальна власність, а її.

«Як тільки ми створили профспілку, аби усунути порушення нашої трудової угоди, Олена Третяк почала створювати тиск на працівників, — розповідає «Малакаві» Георгій Жужунадзе, — Її метод, викликання людей по одному до себе в кабінет та проведення профілактичної бесіди з ними, дало результат - із 28 працівників, що були у профспілці, залишилось тільки десять».

За словами Георгія Жужунадзе, суд нічого для Олени Третяк не дасть.

«Хай судиться. Усе одно правда, факти і документи на нашому боці, — говорить Георгій Жужунадзе, — На рахунок рейдерських атак, то це все брехня. Тут немає що захоплювати — матеріально-технічна база дуже слабенька».

Георгій Жужунадзе стверджує, що Олена Третяк задніми числами ставить прогули, про колектив та матеріальну базу підприємства не дбає, в той же час на роботу кожен день приходить в іншому вбранні.

«Доки директором буде Олена Третяк, доти у нас буде такий безлад, — каже журналіст, — Треба міняти владу аби очистити кров».

old_editor, 25.02.2010 18:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини