На жаль, ми не можемо проводити ніяких силових дій, тому ми можете лише запросити пана Януковича на акції — Грабовецький

В Україні потрібно розвивати громадянське суспільство, а Януковичу послухати людей.

В цьому переконаний координатор проекту «Новообраний Президенте, почуйте кожного!», який сьогодні відбувся в обласному центрі та ще у 23 містах України Микола Грабовецький.

«Наша кампанія, "Нових громадян", й спрямована на те, щоб допомогти розвинути громадянське суспільство в Україні, - каже Микола Грабовецький, - Також для того, щоб посприяти більшому контаку та зв’язку між органами влади та власне громадянами нашої держави».

Микола Грабовецький каже, що в рамках цієї кампанії будуть проводитися і різноманітні вуличны акції.

«Крім того - це будуть абсолютно конструктивні круглі столи та громадські слухання, на які ми й запрошуємо нового Президента України, - говорить Микола Грабовецький, - На жаль, ми не можемо проводити ніяких силових дій, тому ми можете лише запросити пана Януковича на наші акції, а це вже справа його моралі та демократичних переконань».

Микола Грабовецький переконаний, якщо Віктор Янукович є справді українським Президентом і здатен почути кожного, як він про це заявляв в основних лозунгах своєї передвиборчої кампанії, то він почує людей, прийде до них і дасть відповіді на основні запитання щодо розвитку держави.

old_editor, 24.02.2010 19:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини