Ексклюзив: охоронець конкурсу краси злякався гумового члена

В Муніципальному центрі Дозвілля сьогодні відбувся черговий конкурс краси — Прикарпатська красуня–2010. Як завжди конкурс пройшов бідно та непрофесійно. Організатори конкурсу вирішили не змінювати минулорічний сценарій і на завершення помилково зачитали імена тогорічних переможниць, але швидко виправились і з честю вийшли з незручної ситуації.



Журналісти «Малакави», які славляться своєю об'єктивністю і неупередженістю (адже це єдиний ресурс, який не належить жодній політично-бізнесовій групі), завжди без зайвого лоску та страху перед владою висвітлювали організовані Анною Крисюк заходи. Нагадаємо, що минулого року на цьому конкурсі стався конфлікт, при якому молодіжний міськвиконком намагався не допустити наших журналістів в глядацький зал.

Цьогорічний конкурс не став виключенням — журналістам «Малакави» спробували заборонити фотозйомку, хоча на конкурсі без проблем знімали фотокореспонденти з усіх інших видань.

Лише вчасний приїзд власників ресурсу, які гумовим членом вигнали наляканого бика-охоронця, дозволив відзняти для наших відданих читачів репортаж з конкурсу.



Нагадуємо, що Анна Крисюк постійно фігурує у пікантних ситуаціях, пов'язаних з організацією відсталих на десяток років заходів, адже за освоєнням бюджетних коштів у неї не залишається часу жити якось осмисленіше, ніж інфузорія з села Росільна.





Єдине, що може тішити по завершенні конкурсу — тільки його переможниця, студентка ІФНТУНГу Ірина Самуляк, яка дійсно, як не дивно на таких конкурсах, достойна носити корону першої красуні міста. Вона і отримала путівку на конкурс «Міс Україна Всесвіт–2010».
old_editor, 05.05.2010 17:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини