«Красуня Івано-Франківська» деградувала у сільську дискотеку, або Як Амадора Лопеса пригощали цукерками у пластиковій тарілці

Черговий конкурс краси, відбувся у Івано-Франківську. Тепер обирали «Красуню 2010».

Єдине, що може тішити по завершенні конкурсу – тільки його переможниця, студентка ІФНТУНГу Ірина Самуляк, яка дійсно, як не дивно на таких конкурсах, достойна носити корону першої красуні міста. Вона і отримала путівку на конкурс «Міс Україна Всесвіт 2010».

Усе решта не витримує ніякої критики. Почалося з того, що нашому ресурсу заборонили проводити фотозйомку, мотивуючи це тим, що даний конкурс є корпоративним. Зазначимо, що заборона торкнулася тільки нас, адже фотографували усі, хто мали бажання і засоби. Навіть на мобільні телефони. До нашого ж фотографа приставили особисту охорону, яка погрожувала забрати батарейки від фотоапарата у разі, якщо буде проводитися зйомка.

Щодо оформлення сцени, то воно нагадувало сільську дискотеку – квіти із кульок, два полотняних циліндри від стелі до сцени по краям. Сам конкурсний напис був оформлений узагалі унікально – з картону вирізані букви й обклеєні жовтою фольгою та якийсь огидний лебідь збоку, висіли на дальньому фоні.

Декілька слів про журі конкурсу, яке організаторам напевне, не соромно було запросити на таку дискотеку. Очолював його сам Амадор Лопес, який, напевне, коли побачив на столику журі цукерки в пластикових тарілках, та мінералку у стаканчиках з апельсинами, ну таких, як в улюблених багатьом російських мелодрамах, пожалкував, що сюди приїхав.

Про виходи дівчат й говорити не хочеться, адже вони промайнули так блискавично, що небагато глядачів їх і запам’ятало. Все традиційно – національний одяг, вихід у купальниках, запитання. Відзначити можна лише вихід конкурсанток під назвою «Авангард», де дівчата виходили у сукнях власного крою. Були тут плаття із надувних кульок, із газет, із гральних карт, із різнокольорової фольги…

Перлиною цього «шоу» стало те, що перед виходом дівчат у вечірніх сукнях журі вийшло радитися стосовно переможниці конкурсу, напевне, повважавши, що тут уже й так все зрозуміло. Тому вечірні сукні конкурсантки демонстрували виключно глядачам та фотографам, яким суворі організатори дозволили проводити зйомку… Всім, але не нам.

Нагороджували переможниць, як зазвичай стрічкою, кульками, повними подарунків від численних спонсорів та меценатів, кошти яких невідомо куди пішли, судячи із оформлення сцени, та букетиками із пуп’янків троянд, які можна придбати в центрі міста усього за 10 гривень…

Журналіст «Малакави» звернувся за коментарем з приводу кошторису заходу до одного із організаторів, директорки школи Влада Ями Анни Крисюк. Проте вона навіть не дослухавши до кінця запитання просто розвернулася і пішла геть (вихованість одна із беззаперечних чеснот пані Анни, також до її чеснот належить віртуозне списування коштів на організацію конкурсів краси, а також організація комерційно-благодійних концертів).

Ось такі-то конкурси краси, які організовує Молодіжний міськвиконком та Школа Влада Ями, відбуваються у Івано-Франківську. З нетерпінням очікуватимемо наступного…

Фоторепортаж з конкурсу.

old_editor, 05.05.2010 17:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини