Франківські левиці камер не бояться

Виявляється світським левам та левицям Івано-Франківська, чи принаймні, тим, хто себе такими вважає, як повітря, крім гламурних одягів та парфумів, стильних аксесуарів потрібна увага. Це довів конкурс «Королева танцю». Саме там вони показали себе у повній красі. І перед конкурсами, і в перервах між ними, вони не втомлювалися позувати фоторафам. І байдуже, що місцева преса, це не столична, байдуже, що їх фотки не куплять всеукраїнські таблоїди. Адже так приємно і собі на кілька годин відчути, що ти зірка, хоч і містечкова, а може, і не зірка, але ж приємно себе такою вважати.



Моя люба, ти так гарно виглядаєш. Ти теж, так нічого.



А подивіться який у мене бюст, всім бюстам бюст, хай всі обзавидуються.



Найвідоміші тусівниці Франківська голова молодіжного виконкому Ірина Рабарська (ліворуч) та директорка школи танцю Ями Анна Крисюк (праворуч). Ганна Крисюк: хоч в мене кофточка і не така гламурна, і капелюшка ще не маю, але позувати мене Владик навчив. Дивіться як я можу очками робити і губки кривити.



Хто казав, що репери фоткатися не люблять?



Ще одна відома тусівниця, журналістка ОТБ "Галичина" Галина Філіпова. Дивіться як мені гарно в червоному. І спробуйте тепер сказати, що мені час бавити внуків. У мене тепер можна сказати, друга молодість почалася.



І як то не сфоткатися із Дікусаром та Шоптенко. Потім такі гарні фотки можна подругам показувати, хай заздрять.





Ще одна відома тусівниця Тетяна Терсенва-Заводовська, директор модельної агенції "Ювента", прийшла пригледіти собі підопічних?



Господи, яка нудота. Мені би лялькою погратися, а то сиди, дивися на напів роздягнутих дівчат.



В мене капелюшок крутіший, як в Каті Осадчої.















old_editor, 04.05.2010 16:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини