Благоустрій біля будинку мера бажає бути кращим - Державна житлово-комунальна інспекція

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 року №777-р «Деякі питання проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 16.04.2010р. №206 «Про додаткові заходи з благоустрою і впорядкування територій населених пунктів області» житлово-комунальною інспекцією в Івано-Франківській області проведено рейди з перевірки виконання завдань названих документів на територіях, що належать підприємствам та територіальним громадам міст Івано-Франківська, Яремчі, Богородчанського, Надвірнянського, Тисменицького та Тлумацького районів.





Благоустрій біля будинку, де проживає міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.



Біля села Заріччя Тисминецького району



м. Івано-Франківськ територія ТзОВ "Барва"

Також виявлено неприбрані та захаращені різним непотребом та сміттям території:

- ДКП «Реконструктор» по вул. Василишина, 20, ПП В.Кутицького на вул. Петлюри, 6, ТзОВ «Барро» в Опришівцях та цілий ряд інших, а також території ЖЕО – 3 та ЖЕО – 7. Не виявлено жодного несанкціонованого сміттєзвалища в ЖЕО – 1 міста Івано-Франківська;

- в Надвірнянському районі засмічені території біля підприємства «Віртуоз» (поблизу щебеневого кар'єру в с. Назавизів), в райцентрі по вул. Набережній (біля будинків №№ 5-7), на вул. В.Великого (біля ДП «Укргазофізика»), потічок на вул. Франка, при в’їзді в смт Делятин на вул. Шевелівській та на перехресті вулиць Кобилянської та Шевченка, на околиці села Заріччя;

- в м Яремче поряд з новобудовою на бувшій території турбази «Гуцульщина», біля Яремчанського та Дорівського лісництв, в зоні відпочинку на річці Жонка.

Господарським керівникам та місцевій владі направлено фотоматеріали (більше 100 шт.) та листи з вимогою привести в належний санітарний стан території, як цього вимагають відповідні розпорядження Уряду та облдержадміністрації.

Перевірки триватимуть до 9 травня 2010 року.



Державна житлово-комунальна інспекція в Івано-Франківській області



old_editor, 27.04.2010 20:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини